Cerita dari mereka yang mengunakan product Kzehra

1. Pekan Nenas, Pontian, Johor – wanita berumur 70+ tahun.
Setelah setahun terlantar di atas katil kerana angin ahmar. Beliau dapat berjalan dengan mengunakan tongkat setelah memakan madu kelulut Kzehra selama sebulan.

2. Georgetown, Pulau Pinang – lelaki berumur 40+ tahun.
Luka di kaki tidak sembuh dan semakin buruk kerana mengidap kencing manis. Setelah mencuba madu kelulut Kzehra luka mula baik selepas seminggu memakan madu kelulut.

3. Puchong, Selangor – gadis belasan tahun.
Ibunya memberi makan madu kelulut Kzehra kerana setahun gadis itu tidak didatangi haid. Setelah hampir sebulan haidnya mula datang kembali.

4. Balik Pulau, Pulau Pinang – budak lelaki 6 tahun.
Setiap pagi dia bersin yang dalam selepas mandi pagi. Ayahnya memberi minum air masak yang dicampur dengan madu kelulut Kzehra. Setelah 2 minggu bersinnya mula hilang.

5. Georgetown, Pulau Pinang – wanita bermumur 60+ tahun.
Masalah lutut yang sakit dan berbunyi bila di bengkokkan. Tak sampai sebulan mengambil madu Kzehra beliau dapat sembahyang dengan selesa kerana sakitnya lutut sudah berkurangan dan tidak mengeluaran bunyi lagi

6. Jujung, Kedah – lelaki berumur 40+ tahun.
Mengalami gastrik yang teruk dan terpaksa menjaga makanan untuk mengurangkan kekerapan gastriknya. Setelah memgamalkan madu Kelulut Kzehra beliau tidak pernah lagi mengalami gastrik.

7. Teluk Kumbar, Pulau Pinang – lelaki 30+ tahun.
Selalu mengalami demam dan selsema 1 atau dua kali sebulan. Sejak mengamalkan Madu Kelulut Kzehra masalah tersebut tidak terjadi lagi.

8. Jelutong, Pulau Pinang – lelaki 70+ tahun.
Mengalami kaki bengkak, kencing manis dan migrain. Doktor membuat kesimpulan bahawa kaki bengkak itu disebabkan buah pinggang dan jantung yang lemah. Selepas lebih sebulan mengambil madu Kzehra kakinya pulih daripada bengkak, kencing manis terkawal dan tiada migrain lagi. Sekarang dia boleh tidur lena pada waktu malam dan lebih bertenaga.

9. Shah Alam, Selangor – wanita 40+ tahun.
Selepas pemdedahan kanser rahim beliau tidak dapat membuat kerja rumah kerana tidak bertenaga. Kenalan beliau mencadangkan beliau mengambil madu kelulut. Semenjak mengambil madu Kelulut Kzehra beliau lebih sihat dan bertenaga dan dapat melakukan kerja rumah seperti biasa.

10. Sungai Dua, Pulau Pinang – wanita 70+ tahun.
Beliau meghidapi Kanser Tahap 3 dan tidak dapat menjalani kimoterapi kerana beliau sangat lemah dan tekanan darah tidak menentu, sepupu beliau menghadiahkan madu kelulut Kzehra dan propolis. Pada bulan pertama tekanan darahnya stabil dan dia bertenaga dan dapat menjalani rawatan tanpa masalah. Pada bulan kedua kansernya didapati hampir pulih. Doktor yang merawat beliau terkejut dengan kadar pemulihan yang sangat ketara.

11. Taiping, Perak – lelaki 60+ tahun.
Tahap kencing manis yang tinggi sampai tahap disuntik Insulin. Belum sampai sebulan mengamalkan Madu Kelulut Kzehra tahap kencing manisnya menurun kepada 10.